Magazin > VIP
15 ogledov

Vsi bi Cobainov denar

Courtney je na Facebooku zapisala, da naj se Frances sama sooči s posledicami la Žurnal24 main
Courtney Love, glasbenica in vdova Kurta Cobaina, je pred dnevi na sodišču izgubila skrbništvo nad hčerko Frances Bean, za katero pravi, da je na sodišču lagala.

Courtneyjin odvetnik je odločitev sodišča komentiral in poudaril, da pevka skrbništva ni izgubila zaradi mamil ali česa podobnega, temveč se je 17-letna Frances sama odločila, da bi raje živela z babico. Skrbništvo je bilo tako dodeljeno Kurtovi materi Wendy O'Connor in sestri Kimberly Dawn Cobain.

Courtney pa je odločitev sodišča, ki je odobrilo Francesino željo, pošteno razjezila. Na Facebooku se je razpisala in trdila, da Frances rada laže. "Moja hči ni vedno iskrena," je zapisala Courtney. Sporočilo je kmalu po objavi izbrisala. Med drugim naj bi zapisala, da je Frances sama priznala, da se je zlagala. Courtney meni, da je sama odgovorna za nastalo situacijo: "Sicer zveni brezčutno, ampak, če moj otrok naredi kaj takega, naj se sooči s posledicami."

Odvetnik Keith A. Fink je pojasnil, da ima Frances močan značaj in je sama sklenila odločitev, kje bo živela. Kljub vsemu ima Courtney svojo hči neizmerno rada.

Na Facebooku je še zapisala, da imata njena tašča in svakinja v mislih zgolj denar, ki ga je Frances podedovala po pokojnem očetu in s katerim bo lahko upravljala, ko bo dopolnila 18 let. "Frances se pošteno moti, če misli, da bo svoji babici lahko kupila hišo v Los Angelesu. Bomo videli, če se bo to res zgodilo," je zapisala Courtney.

Očitno gre za boj med Courtney in njeno taščo, Frances pa je zgolj sredstvo za dosego cilja, v tem primeru bogastva pokojnega Kurta Cobaina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.