Magazin > VIP
58397 ogledov

Vsi buljijo v zadnjico znane Slovenke, ampak poglejte šele ta njen talent

Tara Zupančič instagram
Tara Zupančič je že dokazala, da ni samo čedna, temveč tudi pametna in delovna, a zdaj je pokazala, da ima talent tudi še za nekaj,česar do sedaj nismo vedeli.

Na svojem Instagram profilu Tara Zupančič redno objavlja fotografije, a z nedavno objavljeno fotografijo je še kako razvnela moške sledilce. Na fotografiji v kopalkah je potrdila, da ima zavidljivo postavo, ki bi ji jo očitala marsikatera mlajša predstavnica nežnejšega spola. A pri tej objavi je nekaj novega. Objavila je namreč tudi video posnetek, na katerem igra kitaro in prepeva. Da, Tara poje! Ne verjamete, poglejte!

Zanimalo nas je, zakaj je "skrivala" ta svoj talent. Tara kot Tara z nasmehom pove: "Že dolgo sem se želela naučiti igrati kitaro. No, med korono je bil čas in sem poprijela za kitaro ter se malo učila brenkati. Seveda sem pri tem imela pomoč (smeh)."

Da je Tara vse skupaj vzela kar resno, priča tudi dejstvo, da je pomoč poiskala tudi pri Mršniku, s katerim zdaj skupaj pridno ubirata in vadita akorde. Se morda namerava Tara nekoč pridružiti na odru tudi svojemu srčnemu izbrancu Hamu"Ne, ne, ne ...! To je bolj tako, za mojo dušo, za kakšen piknik bi še šlo. (smeh)"

No, če vas zanima, vam lahko zaupamo, da je bila ena izmed prvih pesmi, ki jo je Tara osvojila, tudi pesem Wish you were here in gotovo je dobro vedela, komu jo je zapela, pa čeprav ga ni bilo zraven.

Komentarjev 7
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:55 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletnaa dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 20:14 22.julij 2022.

    Mene ni razvnela , ne pijem piva.

  • Ninjazelva 19:13 22.julij 2022.

    Dno dna slovenske medijske in estradne scene. Nehajte s temi zvezdami, ki to niso.