Magazin > VIP
64 ogledov

"Vsi vedo, da sem 'strejt'!"

Pevec Nikola Burovac zanika govorice, da ima rad moške. Žurnal24 main
Srbski pevec Nikola Burovac je za tabloid Scandal izjavil, da so fotografije, kjer ga domnevno oralno zadovoljuje Slovenec, fotomontaža.

Za incident pa krivi Slovence, ki naj bi mu hoteli uničiti kariero.

"To je navadna neumnost. Vsi, ki me poznajo, vedo, da s tem nimam veze in da sem 'strejt'. Slovenci se trudijo, da bi mi uničili kariero – a vsak, ki ima možgane, lahko vidi, da gre za fotomontažo," je za srbski tabloid Scandal povedal Nikola Burovac. Gre za fotografije, ki jih je na svojem tabloidnem portalu objavil Bojan Požar, kjer naj bi nekdo, ki ga je Požar označil za Roka Strleta (direktor TV Paprika), Burovca oralno zadovoljeval. Dejstvo sicer je, da se nikjer na fotografijah ne vidi, da gre pri omenjenih spolnih aktih za Burovca.

"Moja producentska hiša v Sloveniji bo tožila omenjeni portal za 200 tisoč evrov, slike pa so morali umakniti," je povedal Burovac in dodal, da je njegov spolni ud mnogo večji in bolj črn kot tisti na sliki, kar naj bi lahko potrdila tudi njegova bivša dekleta. Njegovo nekdanje dekle Tamara Todevska je za Scandal dejala, da po fotografijah sodeč ne ve, ali je to on, da ne verjame, da bi se Burovac slikal v takšnih položajih, in da naj ga mediji že pustijo na miru.

Burovac v Scandalu trdi tudi, da Strleta niti ne pozna in da je to napad na vse srbske pevce, ki bi radi uspeli v tujini. V zadnjem delu intervjuja pa je iz Burovčevih ust letelo kar nekaj neprijaznih opazk o Slovencih – dejal je, da "mu ga lahko vsi Slovenci popušijo", da ne more verjeti, da se lahko nek narod hvali s tem, kako njegov pripadnik oralno zadovoljuje Srba, in da je splošno znano, da ima vsak Srb mednožni ud daljši od 20 centimetrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.