Magazin > VIP
489 ogledov

Vstopite v svet Melanie Trump, moderne prve dame ZDA

Melania Trump, Barron Trump Profimedias
Ameriški mediji navdušeni nad Melanio in njenim nastopom, odkar je postala prva dama.

Njeno poslanstvo je biti mama sinu Barronu in prav zato se Melania Trump, odkar je bil njen mož Donald Trump postal 45. ameriški predsednik, trudi 'zgraditi most' med njenim starim in novim življenjem. 

Melania Trump, Barron Trump | Avtor: Profimedias Profimedias

Čeprav je najraje doma, kjer ima pisarno z zlato mizo, na kateri snuje svojo kolekcijo nakita, se trudi biti dobra prva dama, saj njen novi naziv od nje zahteva marsikaj. Se pa še vedno ni preselila v Belo hišo, kjer pa veliko več časa preživi Donald. Manekenka, slovenskih korenin, je napovedala, da se bo v najbolj slavni hišo v Združenih državah, preselila junija, ko bo Barron zaključil s šolo.

Melania vsako jutro povzroči prometni kaos

Čeprav je postala prva dama, se še vedno trudi, da bi vsako jutro sina pospremila v šolo. A seveda so zdaj okoliščine drugačne in morajo, ker se po ulicah New Yorka pelje prva dama države, zapreti ceste, da se ne bi kateri od mimoidočih avtomobilov preveč približal.  Odkar je bil Trump izvoljen za predsednika, se je povečalo tudi število varnostnikov pred Trumpovo stolpnico, kjer živiti Barron in Melania. Kot pišejo tuji mediji, naj bi to davkoplačevalce stalo med 118 in 135 tisoč evri na dan, zaradi je vedno več protestov, saj so newyorčani proti temu in jo želijo 'izgnati' v Belo hišo.

Melania Trump, Barron Trump | Avtor: Profimedias Profimedias
Barronu pred odhodom v šolo pripravi zajtrk in ga po šoli pričaka s kosilom. Pravi, da kuha sama in da ne mara pomoči, kar se tiče njenega sina. "Če imaš preveč pomoči, svojih otrok ne uspeš spoznati," je leta 2015 povedala za revijo Magazin.

Sadje, pilates in nič botoksa

Med tem, ko je Barron v šoli, se Melania posveti svojim projektom in telovadbi. Pravi, da ima najraje telovadbo ob dnevni svetlobi in ker redno trenira pilates, to lahko dela tudi v udobju svojega razkošnega doma.

Za GQ je povedala, da se trudi jesti čim več sadja – njen cilj je sedem sadežev na dan. Svoj dan pa začne s smoothiejem ali ovseno kašo. Melania meni, da je skrivnost lepe kože in mladostnega videza v zdravi prehrani ter pravilni negi. Svojo kožo neguje z vlažilnimi kremami, polnimi vitaminov, poleg tega pa prisega na vodo. Umivanje obraza z vodo in brez kakršnihkoli mil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.