Magazin > VIP
185 ogledov

"Vzel jo je v naročje in začel kričati"

Dolores Lambša Ivica Galovic/PIXSELL
Spregovoril je voznik pola, v katerega se je zaletel avto, v katerem je sedela igralka Dolores Lambaša.

Dolores Lambša | Avtor: Tomislav Miletic/24sata/Pixsell Tomislav Miletic/24sata/Pixsell
Na dan prihajajo nove podrobnosti o tragični smrti mlade hrvaške igralke Dolores Lambaša.

Avtomobil, v katerem je sedela, je vozil 52-letni igralec Stojan Matavulj, ki je iz za zdaj še neznanega razloga trčil v polo, ki je vozil pred njim. "Bila je megla. Videl sem, kako se mi je približeval. Vozil je zelo hitro. Grozno. Ko je trčil vame, sem se oklenil volana in čakal, kaj se bo zgodilo," je povedal Đuro Pišković, voznik pola.

Obe vozili sta po trku pristali na strehi. "Ko se je avto ustavil, sem najprej poiskal svoja očala. Zunaj je bilo še temno. Človek iz drugega avtomobila je stopil k meni in me vprašal, ali sem v redu. Najprej ga nisem prepoznal. Bil sem v šoku," je še dejal Pišković.

Matavulj je nato poiskal 32-letno Dolores, ki je padla skozi zadnje okno. "Šel sem za njim, da bi mu pomagal. Pokleknil je, jo vzel v naročje in začel kričati," je še povedal voznik pola in dodal, da mu je zelo žal, da je Dolores umrla.

Komentarjev 1
  • Oxxo 16:42 25.oktober 2013.

    Vrnostni pas je namenjen temu, da se človek pravilno pripne!Če med vožnjo človek leži (kar je bilo v tem primeru), varnostni pas ne more opraviti svoje funkcije. Tako lahko pride do tragedije tudi ob manjših trkih.Žal je ...prikaži več praksa ležanja, pa noge na armaturni plošči zelo pogosta!