Magazin > VIP
14587 ogledov

Vzemite si trenutek in si oglejte tega fantka

eva longoria
1/4
Profimedia
Tako prikupen je sinček igralke Eve Longoria.

Santiago Enrique Baston, sin igralke Eve Longoria in njenega moža, mehiškega poslovneža Joseja Bastona, bo junija star dve leti in je pol energije, kot kažejo fotografije v galeriji.

Eva, ki se je s predsednikom največje medijske korporacije v Latinski Ameriki poročila leta 2016, je o svojem otroku pred časom povedala: "Smešen je, zelo je smešen, zelo je srečen in vsakogar ima rad. Je prijazen otrok. Vse ga zanima.“

Igralka, ki je zaslovela s serijo Razočarane gospodinje, je sinčka rodila, ko ji je bilo 43 let. Lepotica pravi, da ji ni žal, da je tako dolgo čakala z materinstvom. "Sedaj sem bolj potrpežljiva in tudi manj delam kot prej,“ je dejala.

Eva je imela v preteklosti smolo v ljubezni. Zakon z Bastonom je njen tretji. Da ga je spoznala, se lahko zahvali skupnega prijatelju, ki je organiziral zmenek na slepo. Baston takrat še ni vedel, kdo je Eva, in je najprej zavrnil zmenek, ker je bil njegov urnik zelo natrpan. Na srečo je za ljubezen našel čas ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.