Magazin > VIP
60 ogledov

Walker utrpel grozovite poškodbe

Paul Walker FameFlynet
Končni rezultati obdukcije igralca Paula Walkerja so pokazali grozovite poškodbe. Medtem so si družinski člani zaradi igralčevega pepela v laseh.

Truplo igralca Paula Walkerja je bilo po navedbah TMZ-ja tako hudo ožgano, da noben njegov organ ni bil primeren za donacijo, je pokazala obširna obdukcija. Po navedbah poročila je truplo na sovoznikovemu sedežu ležalo vznak, bilo pa je v obrambnem položaju – kot bi se hotel braniti pred napadom. Po celem telesu je imel številne zlome, med drugim so bili zlomljeni čeljust, ključnica, leva nadlaket, rebra in medenica. Poročilo še konča z navedbami, da je igralec umrl zaradi kombinacije travmatičnih poškodb in opeklin, kot je bilo povedano že kmalu po njegovi smrti. Zaradi morebitnih tožb del organov in tkiv pokojnega igralca še vedno hranijo.

Roger Rodas, ki je vozil avtomobil, je utrpel hude poškodbe glave, vrh lobanje je bil počen, videli so se možgani. Iz neznanega razloga je izgubil oblast nad vozilom, ki je vozilo več kot 160 kilometrov na uro, še piše v poročilu.

V nobenem od trupel preiskovalci niso našli sledi alkohola ali drog. V krvnem obtoku je imel Walker 14 odstotkov ogljikovega monoksida, Roger jih je imel deset. Normalna raven je le dva odstotka. V poročilu je še zapisano, da je bilo v Walkerjevem sapniku nekaj saj, kar namiguje na to, da je po trčenju nekajkrat vdihnil. Viri blizu preiskovalcev po navedbah TMZ-ja še verjamejo, da sta oba umrla skoraj takoj po trku.

Po trku se je avtomobil obrnil za 180 stopinj, se zagozdil v drevo in se, preden je eksplodiral, skoraj prepolovil.

Prepir zaradi pepela

Med Walkerjevimi družinskimi člani naj bi prišlo do nesoglasij. Družina Paula Walkerja na pokopališču Forest Lawn Memorial Park na hollywoodskih gričih očitno ni pokopala igralčevega pepela, ampak le priredila spominsko slovesnost.

Showbiz Spy namreč piše, da je med zvezdnikovimi družinskimi člani izbruhnil prepir, saj se ne morejo dogovoriti, kje raztrositi zvezdnikov pepel. "Paulova družina razpravlja o njegovem zadnjem počivališču. Vsak ima svoje ideje. Paul je umrl nenadoma, zato se o alternativah prej nikoli niso pogovarjali,“ je izdal vir in dodal, da je zaradi pepela v družini izbruhnila prava vojna.

Nekaj igralčevih posmrtnih ostankov naj bi porazdelili med sabo, kam bodo raztrosili večino njegovega pepela, pa še ni znano.

Walker je konec novembra umrl v prometni nesreči.

Komentarjev 1
  • maresem 21:09 03.januar 2014.

    Oh, kaka sreča... sem že obupal, da danes ne bom nič slišal o njem...