Magazin > VIP
57 ogledov

Walkerja bi lahko nadomestil njegov brat

Paul Walker FameFlynet
Po poročanju tujih medijev naj bi mlajši brat pokojnega Paula Walkerja zaigral v preostalih scenah novega filma Hitri in drzni 7, ki ga je Walker snemal pred smrtjo.

Časnik Daily Mail poroča, da so filmski ustvarjalci pristopili h Codyju Walkerju in mu ponudili, da bi odigral manjkajoče scene v novem nadaljevanju franšize Hitri in drzni. Njegov brat Paul Walker je namreč posnel že večino prizorov, nato pa se je smrtno ponesrečil. Produkcijo filma so takoj prekinili in sporočili, da hočejo s tem izkazati spoštovanje Paulovi družini.

Pred kratkim pa so že začeli pogovore o tem, kako brez njega dokončati film. "Dojeli so, da potrebujejo nekoga, ki mu je zelo podoben, če hočejo dokončati film. Zato so pristopili h Codyju, ki je zelo podoben svojemu bratu," je vir povedal britanskemu časniku. 25-letni Cody je sicer kaskader in že dlje dela v filmski industriji.

Codyja lahko posnamejo od zadaj ali z razdalje, če pa bo šlo za bližnji posnetek, kjer bodo potrebovali Paulov obraz, ga bodo kasneje lahko računalniško obdelali.

"Če bo Cody pristal, bo to storil zato, ker hoče počastiti spomin na svojega brata. Veliko stvari bi bilo treba doreči, a trenutno je še v fazi žalovanja," je dodal vir. Iz Universal Picturesa so sporočili, da za zdaj niso sprejeli nobene odločitve, saj tudi sami še žalujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.