Magazin > VIP
52 ogledov

Walkerjeva smrt delo okultistov?

Paul Walker EPA
Zvezdnico Tilo Tequila so zaradi zapisa na Facebooku ostro kritizirali.

Tila namreč trdi, da ve, kaj se je zgodilo s pokojno 21-letno Eliso Lam, ki so jo februarja našli v vodnem rezervoarju v nekem hotelu v Los Angelesu. Še več. Med njeno smrtjo in smrtjo igralca Paula Walkerja je potegnila vzporednice. "Mislim, da sem edina na svetu, ki ve, kaj se je zgodilo. Nisem spregovorila, ker je stvar zapletena. Nisem se želela izpostavljati, a točno vem, zakaj so to storili. Gre za umor, ki je bil del rituala. Tako kot pri Paulu Walkerju,“ Radaronline povzema Tilin zapis na Facebooku.

Na njene besede se je javnost takoj odzvala. "Zavraga, utihni že enkrat. Si j***** zvezdnica E-kategorije,“ je bil oster eden od njenih zdaj verjetno že nekdanjih oboževalcev na Facebooku, drugi pa je dodal, da je "neumna" in da drugega kot oralno zadovoljevati moške ne zna.

"Tisti, ki pravijo, da bi morala utihniti, so tisti, ki so vpleteni v okultne umore pri nas. Bojijo se, da bi ljudem povedala, kako morijo. Nadaljujte … Preberite komentarje … Dobesedno mi ukazujejo, naj utihnem, saj ne želijo biti razkriti. Na žalost pa se zaj******* z napačno,“ jim ni ostala dolžna Tila, ki je pozneje dopisala, da se s takšnimi paraziti ne bo več ukvarjala. "So mrtvi, a se tega še ne zavedajo. Dobesedno.“

Komentarjev 1
  • maresem 18:24 10.december 2013.

    Kdo je že ta valker?!