Magazin > VIP
46 ogledov

Walkerjeva oporoka razburja

Meadow Walker Paul Walker Facebook
Dolgoletno dekle Paula Walkerja in tudi mama njegove hčerke z oporoko nista zadovoljni.

Paul Walker , ki je v prometni nesreči umrl lanskega novembra, je svoje celotno premoženje (18 milijonov evorv) zapustil 15-letni hčerki Meadow. Tega dekličina mama Rebecca McBrain, s katero je imel Walker kratko, a plodno razmerje, očitno ni pričakovala. "Rebecca je vesela, da je Paul za hčerko poskrbel, kljub temu meni, da je bilo od njega zelo neodgovorno, da je ves denar zapustil 15-letnici. Rebecca se boji, da bo bogastvo Meadow spremenilo v razvajeno hollywoodsko najstnico. To je bil tudi razlog, da je s hčerko vsa ta leta živela na Havajih, daleč stran od blišča in slave,“ je izdal vir.

Meadow se je k očetu v Los Angeles preselila šele pred kratkim. Deklica se je zelo dobro razumela z Walkerjevo precej mlajšo spremljevalko Jasmine, s katero je bil igralec sedem let v zvezi. Tudi 23-letnica naj bi bila besna na pokojnega 40-letnika, saj je v oporoki ni omenil. "Jasmine, ki je verjela, da se bo s Paulom poročila, je razočarana, da zanjo ni poskrbel. Ne ve, kako bo brez njegove pomoči shajala. Verjetno bo sprejela nekaj manekenskih ponudb,“ pravijo viri.

Kakor koli že, Meadow do denarja še ne bo prišla tako kmalu. Za premoženje bo do njene polnoletnosti skrbela Paulova mama Cheryl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.