Magazin > VIP
55 ogledov

Wentworth Miller priznal samomorilske misli

Wentworth Miller Žurnal24 main
Igralec je priznal, da se že od otroštva bori z depresijo.

Wentworth Miller | Avtor: Facebook Facebook
Wentworth Miller, najbolj znan po svoji vlogi v seriji Beg iz zapora, je spregovoril o tem, zakaj se je leta 2010 boril z odvečnimi kilogrami in kako so ga nesramni članki spravili do roba. 

Igralec je priznal, da se že od otroštva bori z depresijo in samomorilskimi mislimi, bolezen pa je vrh dosegla leta 2010, ko se je umaknil iz medijskega sveta in uteho iskal v hrani. Ko je bil na najnižji točki in so ga pogosto morile samomorilske misli, so se ga lotili še mediji, ki so objavili fotografije in se z nesramnimi komentarji naslajali nad njegovo prekomerno težo. "Ko uideš iz zapora in odkriješ monopolistični McDonald's," je bil le eden izmed njih. 

"Ko sem se leta 2010 spopadal z duševnimi težavami, je bila to zadnja stvar, ki sem jo potreboval. Ko sem to prvič zagledal, me je tako bolelo, da sem komaj dihal," je priznal igralec, ki želi s svojo zgodbo pomagati ljudem s samomorilskimi mislimi in opomniti medije ter družabna omrežja, kakšno škodo lahko naredijo s tovrstnimi novicami. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.