Magazin > VIP
286 ogledov

Werner in Simona Weiss doživela nesrečo

tzscena 01.04.08 Werner Brozovic, 15 let radio Hit, zabava v Bachus centru; foto Saša Despot
Pevec Werner je razkril, da je doživel hudo prometno nesrečo.

Po tem, ko je oboževalka na Facebooku delila video pevca Werner in pevke Simona Weiss, se je Werner spomnil na nesrečo, ki se je pripetila pred 17 leti, in sicer na poti na nastop. "Kako je življenje nepredvidljivo ... Ko sem pogledal ta posnetek, sem se spomnil, da sva s Simono samo eno uro pred tem nastopom imela prometno nesrečo. Totalko, letela sva v graben, potem nazaj na cesto, potem na drugo stran ceste v steno pa nazaj na cesto, nasproti je še pripeljal avto in se ustavil 20 centimetrov od mojih vrat. Bila sva v šoku!!“ je Werner zapisal na Facebooku, za nas pa je povedal, da je avto vozil Goran Šarac. "Ni vozil hitro. Vreme je bilo izredno slabo, cesta spolzka. Enostavno ni zvozil ovinka," nam je razkril Werner in dodal: "Takrat sem bil še mlad in sem na nesrečo gledal drugače kot sedaj, ko imam otroka. Sedaj vidim, kako blizu sem bil tragediji in kaj bi zamudil, če se ne bi izteklo tako, kot se je. Ne bi bilo mene, poroke, moje hčerke … Šele takrat se zaveš, kako je pomembna vsaka minuta."

Po pevca so takoj po nesreči poslali avto, ki ju je odpeljal na nastop. "Nisva imela časa, da bi prišla k sebi. V Simoninih očeh se je še vedno vrtel film nesreče, jaz pa sem občasno pozabil, da moram peti,sva pa vseeno oddelala zeloooo profesionalno in na to sem tudi ponosen.“

Werner pravi, da je izkušnjo delil na Facebooku, ker želi ljudi opomniti, da je življenje kratko in da je treba svojim ljubljenim povedati, da jih imamo radi, in to takoj, saj ne vemo, kaj nas čaka jutri. 

Komentarjev 2
  • Janez_53 11:20 11.oktober 2015.

    Ta portal postaja čedalje bolj podoben Siolovemu! PITATE NAS S SEDEMNAJST LET STARIMI "NOVICAMI" IN NAS OB TEM ŠE ZAVAJATE Z ZAVAJAJOČIMI NASLOVI!!! Kakšem pa je to odnos do bralcev???

  • tralala 13:33 02.september 2014.

    Bravo, ekipa Žurnal24! To je nivo novic, ki smo si ga želeli ob ponovnem zagonu tega 'portala'!