Magazin > VIP
73 ogledov

Werner odpustil ženo, ker mu ni dala?

Andreja in Werner sta novopečena starša. Žurnal24 main
Werner je odpustil svojo menedžerko, ženo Andrejo, da bi ta imela več časa za zakonske obveznosti.

Pevec Werner je pred kratkim odpustil svojo dolgoletno menedžerko – ženo Andrejo Brozovič. "Glede na to, da imava ogromno dela z organizacijo koncertov, saj to še vedno drživa v svojih rokah, in triletno hčerko, ki zahteva svoj čas, sva se nekako odločila, da me malce razbremeniva. Prej sem bila res preobremenjena, saj sem bila tudi njegova menedžerka, zato smo zelo veseli, da po novem sodelujemo z agencije Unico. Oni so zdaj najina desna roka, jaz sem bila pa odpuščena (smeh)," je razložila Andreja.

Da ima pevčeva lepa žena po novem malce več časa, veseli predvsem Wernerja. "Pravi, da zdaj končno pride na svoj račun, saj ga lahko kakšno uro več čoham in podobne stvari. Včasih sem se izgovorila na kakšno pogodbo, ki sem jo morala urediti, ali na elektronsko pošto, zdaj pa tega ni več. Kot izgovor lahko uporabim le še glavobol (smeh)," se šali Andreja.

Komentarjev 6
  • vicvic 06:52 03.oktober 2012.

    Posluša g.Gorenaka režije je pač preveč.

  • linka 16:19 06.september 2012.

    ma daj no ! kaj mu manjka gledanost in poslušanost ,da je pričel še se izvlačiti na seks z lastno ženo ! osladnež

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 16:14 05.september 2012.

    Z besedo 'debil' sem seveda mislil tebe, debil! Pa poberi že enkrat tiste šive okoli oči, da ne boš večno izgledal kot kakšen ... kaj pa vem ... kot kakšen debil!