Magazin > VIP
27 ogledov

Werner v vlogi porodničarja

Werner Facebook
Naš priljubljeni pevec Werner se je pred nekaj dnevi prelevil v porodničarja in na svet spravil kar 30 otročičkov.

Werner je na svojem Facebooku objavil fotografijo hčerke Kanesas ob akvariju in poleg nje zapisal: "Danes v vlogi porodničarja :) na svet sem spravil več kot 30 ribic! En like za naše male otročke :)." Pevec je na svet pomagal ostrižnikom, ribam, ki jih ima že nekaj let in ga vedno znova navdušujejo. "To so zelo zanimive ribe, ki prihajajo iz afriškega jezera Malavi. Ostrižniki ikre nosijo v ustih, zato samička takrat sploh ne jé. Ko se izvalijo, jih v naravi izpusti iz ust, a ko pride kakšna nevarnost, jih spet skrije v usta. V akvariju pa te možnosti nima, zato jih ves čas nosi naokrog, saj bi jih druge ribe pojedle, tudi ostrižniki," nam je razložil in dodal: "Ikre v ustih nosi kakšnih 14 dni, zato samička zelo shujša, njena usta pa postanejo zelo suha."

Ravno zaradi nevarnosti, ki na mladičke prežijo v akvariju, je bil Werner kar nekaj dni na preži za bodočo mamico. "Pri vsem tem je treba biti zelo previden, saj iker ne smeš vzeti ven prehitro, počakati moraš na pravi trenutek, in meni je to uspelo. Ribico sem vzel ven, ji odprl gobček in mladičke stresel v manjši akvarij, da so na varnem."

Glasbenik je sicer že več let velik ljubitelj rib, doma ima zanje precej veliko okolje, 270-litrski akavarij. Njegove ribice pa so všeč tudi njegovi štiriletni hčerki. "Zdaj je zelo ponosna na te majhne ribice, naše otročičke (smeh)," je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.