Magazin > VIP
41 ogledov

"Werner zavaja svoje oboževalce"

Werner, Križ na duši, skladba, statistika Youtube
Nova skladba pevca Wernerja je v enem dnevu dobila neverjetnih nekaj tisoč ogledov. Ali pevec prireja podatke?

Pevec Werner se rad pohvali, da so njegove skladbe izjemno dobro poslušane. Nazadnje se je tako pohvalil za skladbo Križ na duši, ki se je na portalu Youtube pojavila 25. aprila letos in v slabih dveh mesecih dosegla nekaj več kot 277 tisoč ogledov. Ta podatek še ni tako presenetljiv. V oči je bolj zbodlo to, da je skladbi pred nekaj dnevi v enem dnevu ogled poskočil na 250 tisoč.


Na vprašanje, kako na to odgovarja, ker to nikakor ne morejo biti realni podatki, je pevec povedal: "Sam ne preživim vsake minuto na YouTubu in gledam število ogledov. Očitno imajo nekateri čisto preveč časa za druge in premalo časa zase (smeh). Mogoče pa je pesem dosegla širše področje, ne samo Slovenije, saj z navedeno skladbo nastopam na izboru za mistra Hrvaške v Poreču, ali pa so krive kopalke. Super!"

Po navedbah spletnih strokovnjakov se za nenavadnim poskokom ogledov navadno skriva nakup ogledov prek kitajskih plačljivih serverjev. "Tako zavaja svoje oboževalce," je povedal neimenovani vir.

Ker je pevec že večkrat protestiral proti slovenskim politikom in njihovi korupciji, smo ga tudi mi povprašali, kaj bo naredil, če bi ga ujeli na laži. "To vprašanje pa postavite slovenskim politikom, ki odločajo o naših usodah. Jaz ne odločam o nobeni usodi, ampak samo zabavam ljudi," je povedal.

Ali gre za prirejanje podatkov ali ne, pa presodite vi – v zgornji fotografiji si oglejte statistiko pod omenjeno skladbo.

Komentarjev 2
  • erikkk 12:57 21.junij 2013.

    danes je že itak za denar vse mogoče...

  • zic 09:28 21.junij 2013.

    sem mislil po naslovu sodeč, da nas Werner zavaja, da ima pitona v hlačah!!??