Magazin > VIP
126 ogledov

Wernerjeva žena: "Končno sem tudi jst prevarala"

Werner Facebook
Ima eden najbolj strastnih parčkov na slovenski glasbeni sceni težave z zvestobo?

Seveda ne! Se znata pa Werner in njegova žena Andreja vedno dobro pošaliti. Werner je namreč ta teden v oddaji Dan najlepših sanj presenetil svojo oboževalko Jožico. Na tribuni je v preobleki sedel poleg nje in ko se je razkril, so seveda tekle solze sreče. Andreja pa je fotografijo popolnoma neprepoznavnega moža delila na Facebooku in šaljivo pripisala: "Končno sem tudi jst prevarala. S kom? Z njim. Evo njega."

Par je sicer skupaj že 20 let in drug drugemu 1000 odstotno zaupata, a vedno ni bilo tako, nam je iskreno priznala Andreja: "Na začetku sem imela malce nelagoden občutek, vendar je to zvodenelo, saj slabih izkušenj z Wernerjevimi oboževalkami nikoli nisem imela."

A priljubljeni pevec ni edini zaželen, menda se tudi okoli Andreje kdaj smuka kakšen oboževalec. "Werči se smeje, je potrpežljiv. Na ta račun se le dobro nasmejeva. Je bil pa Werner povsem neprepoznaven v oddaji, tako da sem dobila predogled, kako bo v postelji s starejšim gospodom, hahaha. Zaenkrat je ta gospod še zelo aktiven, kako bo čez dvajset let, me pa takrat vprašajte, hahaha."

Sicer pa je Werner pred kratkim posnel uvodno pesem za novo TV serijo Takle mi imamo, ki govori ravno o zakonskih odnosih. 

 
Komentarjev 1