Magazin > VIP
34 ogledov

Wernerjevi utrinki z Maldivov

Werner
1/4
Osebni arhiv
Werner je z nami delil rajske počitniške fotografije in načrte za povečanje družine.

Werner je z družino spomladi užival na rajskih Maldivih, v poletnih mesecih pa se predajajo morskim radostim na hrvaški obali.

"Maldivi so raj na zemlji in tudi tokrat sem z Andrejo in Kanenas preživel čudovit maj na otoku Filitheyo. S tega otoka smo s katamaranom odhajali na samotne otoke, da je Kanenas spoznavala neokrnjeno naravo. Veliko sem se potapljal in naredil ogromno podvodnih fotografij. Zdaj pa smo že četrti teden na morju pri mojih starših, ob koncih tednov pa odhajamo v Ljubljano zaradi mojih nastopov, ki jih imam čez poletje. Kanenas obožuje morje in zaradi tega smo to poletje res veliko na morju," je počitniška doživetja z nami delil Werner in dodal, da že pripravlja novo pesem, ki bo luč sveta ugledala naslednji mesec.

Glede na to, da naj bi Werner in Andreja načrtovala povečanje družine, smo seveda morali preveriti tudi te govorice: "Kakšnih dvajset let nazaj sem v nekem intervjuju izjavil, da bom imel sedem otrok (smeh). Šele ko sem dobil mojo Kanenas, ki mi je življenje obrnila na glavo, sem se zavedal, da sem se takrat močno zlagal (smeh)," je govorice ovrgel priljubljeni pevec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.