Magazin > VIP
34 ogledov

Wernerju ga ni bilo treba skrivati

Werner Despot 210109 Žurnal24 main
Simpatična Brigita Šuler je zaročena že od maja, v medijih pa so se pojavila namigovanja, da je pevka novico skrivala, ker naj bi ji tako svetoval Werner.

Brigita Šuler | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Pevka Brigita Šuler je zaročena, novico pa je pred mediji uspešno skrivala kar devet mesecev, saj zaročni prstan nosi že od maja. "Res je, zaročena sem že od maja, vesele novice pa nisem skrivala, le vprašal me ni nihče. Partner me je zaprosil ob romantični večerji v odlični restavraciji, poroke pa zaenkrat še ne načrtujeva," nam je zaupala lepotica, ki je s svojim fantom Maksom v zvezi že dolgih 14 let.

Zaradi velike skrivnostnosti pa so se pojavile govorice, da za vsem skupaj stoji Werner, ki naj bi želel, da njegove varovanke ne izpostavljajo svojega ljubezenskega življenja, vendar se je ob našem klicu pevec le glasno zasmejal in povedal: "Zelo sem vesel za Brigito, veselo novico sta nama sporočila osebno. Vsi vedo, da je zame ljubezen najbolj pomembna stvar na svetu, zato ne bi nikomur svetoval, da naj jo skriva. Tudi meni so zaradi kariere svetovali, naj svoje zveze z Andrejo ne obešam na veliki zvon, vendar se na to nisem nikoli oziral. Brigiti pa bom na poroki z veseljem zapel, kot to naredim na vsaki poroki, na katero sem povabljen," pravi Werner.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.