Magazin > VIP
34 ogledov

"Whitney Houston je bila umorjena"

Whitney Houston FameFlynet
Zasebni detektiv trdi, da je bila pevka Whitney Houston umorjena.

Svoje dokaze je priznani hollywoodski zasebni detektiv Paul Huebl podkrepil z novim dokazom, videoposnetkom, ki ga je predal FBI. Detektiv trdi, da so na posnetku vidni pevkini morilci. "Imam dokaz, da je bila Whitney žrtev preprodajalcev drog, ki so k njej poslali morilce, da bi jim poplačala dolgove za droge," je povedal.

Huebl je izpostavil dva neznana moška, ki sta se večkrat pojavila v hotelu Beverly Hilton, kjer je pevka bivala, ter se pomešala med druge goste. Dan pred smrtjo je Whitney prejela pošiljko kokaina, kmalu zatem pa je po navedbah detektiva rekla, da ima dovolj tega sr***a. "S tem je mislila na to, da ima dovolj nadlegovanja, da mora plačati svoj dolg za droge, ki je znašal kar 1,5 milijona dolarjev."

Na dan smrti je bila pevka sama v svoji sobi 45 minut, v tistem času pa sta oba morilca prišla v njeno sobo, kjer ju je ujela kamera.

Medtem ko je mrliški oglednik ocenil, da pevka ni umrla nasilne smrti, se detektiv s tem ne strinja. "Na njenem telesu so bile tipične rane, ki nastanejo pri samoobrambi, ko se je borila za svoje življenje," je povedal.

Z novimi dokazi detektiv želi, da bi se primer pevkine smrti znova proučil in da bi resnica končno prišla na dan.

Komentarjev 1
  • Mio Mondo 10:27 27.december 2012.

    pustite jo že enkrat počivat v miru! z njo nebo več težav,z živimi pa bodo...