Magazin > VIP
27 ogledov

Whitney Houston skoraj vrgli z letala

Whitney Houston Flynet
Propadla pevka Whitney Houston že vrsto let ni več prisotna v glasbenem svetu, a se še vedno obnaša kot prava diva. Nedavno so jo namreč skoraj vrgli z letala, saj si ni hotela pripeti varnostnega pasu.

Whitney je v sredo na letališču v Atlanti ustvarila pravo dramo. Po tem, ko se je usedla na svoj sedež, so jo stevardese prosile, naj si zapne varnostni pas, a zvezdnica iz neznanega razloga tega ni hotela storiti. Situacijo je prevzela druga stevardesa, ki je pevki dejala, da bo morala zapustiti letalo, če se ne priveže.

Oseminštiridesetletna Whitney se je še naprej obnašala arogantno, čez čas pa je le pustila stevardesi, da ji je zapela varnostni pas, in letalo je lahko končno vzletelo. Njeni bližnji prijatelji so ob tem dejali, da je "Whitney malce pretiravala, saj je pred tem zamudila let". Ob tem so še dodali, da je še vedno stoodstotno trezna.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:26 06.december 2011.

    Mal počasi z etiketiranjem in to takšnim , ki je čista laž in natolcevanje. Whitney ima osebne težave , kar pa z pevko in njenim najlepšim in najčistejšim glasom na svetu nima nobene zveze. Propadel pevec je tisti, ki zaradi ...prikaži več svojega načina življenja po svoji krivici izgubi glas. Ona ima še istega kot prej in ni zato propadla pevka sunce ti kodrlajsasto!