Magazin > VIP
16 ogledov

Whitney Houston zaljubljena v 15 let mlajšega

Whitney Houston, Tyrese Gibson Reuters/Flynet
Whitney Houston je našla novo ljubezen, in sicer v 15 let mlajšem igralcu Tyresu Gibsonu.

Whitney Houston je zaljubljena, in sicer je našla ljubezen v igralcu iz Transformerjev Tyresu Gibsonu, ki ima le 32 let in je potemtakem 15 let mlajši od pevke. Zvezdnica, ki že dolgo bije boj z različnimi zasvojenostmi, naj bi bila tako zaljubljena, da že govori o poroki. "Spoznala sta se pred štirimi meseci in Whitney že izjavlja svojo ljubezen do njega,“ je razkril njen bližnji prijatelj.

Whitney in Tyrese sta se spoznala na valentinovo na zabavi glasbenega mogotca Cliva Davisa pred podelitvijo grammyjev v Los Angelesu in pevko je takoj pritegnil njegov čeden videz in osebnost. "Po zabavi ga je poklicala in povabila ven," je povedal neimenovani prijatelj. "Zdaj se skrivoma sestajata."

Komentarjev 1
  • kriegmachine 08:15 09.julij 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://iveksemsismovsi.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!