Magazin > VIP
39 ogledov

Whitney Houston zapravila vse premoženje

Whitney Houston EPA
Ameriška pevka Whitney Houston je po poročanju tujih medijev zapravila vse svoje premoženje in je "revna kot cerkvena miš".

Whitney Houston je v hudih finančnih težavah. Kot poroča spletna stran RadarOnline.com, je pevka zapravila vse svoje bogastvo, trenutno pa naj bi jo vzdrževala njena založba Arista, ki ji je dala predujem za naslednji album. "Zapravila je ves denar. Za zdaj ji zavetje ponuja založba, a kdo ve, koliko časa jo bodo še zalagali z denarjem, saj izid albuma sploh še ni določen. Lahko ostane brez strehe nad glavo, revna je kot cerkvena miš," je izdal njen bližnji prijatelj.

Finančno stanje 48-letne zvezdnice naj bi bilo celo tako slabo, da je prisiljena prijatelje prositi za  manjša posojila. "Nekoga je prosila za sto dolarjev. To je res žalostno. Lahko bi imela toliko milijonov kot Mariah Carey, a nima niti centa," je dodal vir.

Houstonova je leta 2001 podpisala največjo pogodbo v glasbeni industriji takrat – Arista ji je plačala kar sto milijonov dolarjev za šest albumov, kar je očitno že zapravila, posneti pa mora še tri albume.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.