Magazin > VIP
35 ogledov

"Whitney je bila zaljubljena v kralja popa"

Michael Jackson, Whitney Houston Reuters/EPA
Whitney Houston naj bi po besedah glasbenega producenta Davida Gesta ljubila kralja popa, medtem ko jo je on oboževal. Nekoč naj bi si tudi izmenjala strasten poljub.

Zaupnik obeh umrlih glasbenih legend, tako Whitney Houston kot Michaela Jacksona, glasbeni producent David Gest zatrjuje, da je med glasbenikoma nekoč tlela ljubezenska iskrica. "Res je ljubila Michaela, on pa jo je oboževal," je razkril Gest ter dodal: "Michael mi je priznal, da sta se enkrat strastno poljubila, ona pa mi je zaupala, da je bila nekoč močno zaljubljena vanj."

Poleg tega je Gest prepričan, da si je Whitney želela poroke z njim, vendar je bila sramežljivost kralja popa prevelika, da bi poskušal osvojiti njeno srce. "Kasneje mi je sicer priznal, da mu je žal, da ni ukrepal," je še povedal glasbeni producent, sicer nekdanji mož Lize Minnelli, ki verjame, da če bi bila skupaj, se Whitney ne bi predala drogam in samouničevanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.