Magazin > VIP
28 ogledov

Whitney malo pred smrtjo padla na zdravniškem

Whitney Houston PER/FameFlynet Pictures
Whitney Houston, ki so jo v soboto našli mrtvo v hotelski sobi na Beverly Hillsu, še dva tedna pred svojo smrtjo ni opravila rednega zdravniškega pregleda.

Legendarna pop pevka Whitney Houston je dva tedna pred smrtjo obiskala plastičnega kirurga dr. Marca Manija na Beverly Hillsu, saj je želela, da ji naredi obrazni lifting. "Bila je zaskrbljena zaradi svojega videza, zato je želela obrazni lifting," je povedal neimenovani vir. Vendar kirurg ni želel opraviti lepotnega posega, saj zvezdnica ni imela pozitivnih rezultatov rednih zdravniških testov, na katerih preverijo stanje srca, pljuč in jeter.

To pa le še dodatno poglablja dvome v uradni vzrok smrti v soboto umrle pevke, ki bo sicer znan po toksikoloških preiskavah, ki lahko trajajo do šest tednov. Predhodne preiskave so pokazale, da so v njenem telesu našli pomirjevala, poleg tega pa so preiskovalci v njeni hotelski sobi, kjer je umrla, našli stekleničke zdravil, med drugim tudi pomirjevala xanax, lorazepam in valium ter ibuprofen, midol in amoksicilin. Whitney je sicer, kot smo že poročali, v roku osmih dni pred smrtjo tudi kar trikrat obiskala zdravnika, zadnjič le dan pred smrtjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.