Magazin > VIP
59 ogledov

Whitney položili k večnemu počitku

Pogreb Whitney Houston
1/5
Reuters
Pop legendo Whitney Houston so danes pokopali na pokopališču Fairview Cemetery, k njenemu očetu Johnu.

Po včerajšnji pogrebni slovesnosti, ki je trajala skoraj štiri ure, so Whitney Houston danes položili k večnemu počitku. Pokopali so jo ob njenemu očetu Johnu Russellu Houstonu, ki je umrl leta 2003. To je bila njena želja, saj sta si bila zelo blizu. Pokop so spremljali le najožji člani družine in nikakor ni spominjal na zvezdniški dogodek, ki se je odvijal včeraj. Poleg družine so njeno zadnjo pot spremljali tudi oboževalci, ki so na mrliški avtomobil, v katerem je bila Whitneyjina krsta, metali cvetje in kričali: "Ljubimo te, Whitney!" Pozlačeno vozilo, ki ga na zadnjem oknu krasi črka W, je na motorjih spremljala policija, tri zlate limuzine, črno terensko vozilo, tri črne limuzine in približno pet avtomobilov.

Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, je bilo Whitneyjino truplo od včerajšnje slovesnosti pod strogim varovanjem, budno jo je namreč varovalo kar deset varnostnikov, ki so delali v izmenah.

Houstonova je tragično preminila 11. februarja, vrzok njene smrti pa bo znan šele čez nekaj tednov, ko bodo znani rezultati toksikologije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.