Magazin > VIP
33 ogledov

Whitneyjina oboževalka zanetila hišo

Whitney Houston Reuters
Oboževalka Whitney Houston je po nesreči s svečo ob bedenju za zvezdnico zanetila svojo hišo.

Anne Lomax je v spomin v soboto preminuli pevki Whitney Houston včeraj doma prižgala malo čajno svečko in uživala v pevkini glasbi. "Bila sem njena velika oboževalka in bila sem obupana, ko je umrla. Zato sem v njen spomin prižgala svečko. Poslušala sem njeno glasbo in moje misli so bile z njo," je povedala.

Vendar pa Lomaxova žal ni ugasnila svečke na okenski polici, preden je šla spat. "Mislila sem, da sem jo. Vendar je bila naslednja stvar, ki sem se jo zavedla, vklopljen dimni alarm." Plamen se je namreč razširil na zavese, nato pa na televizijo in druge elektronske naprave. Na srečo je njen dimni detektor opozoril tudi gasilce, ki so takoj zatem prišli na prizorišče ter pogasili požar. Lomaxova in njeni trije psi so v nesreči ostali nepoškodovani. "Niti pomisliti nočem, kaj bi se lahko zgodilo, če ne bi imela alarma. Lahko bi umrla," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.