Magazin > VIP
221 ogledov

Whitneyjina smrt zapisana že v horoskopu

Whitney Houston FameFlynet
Pevska diva Whitney Houston, znana tudi kot "Voice", je umrla v soboto pri le 48 letih. Astrologinjo Emo Kurent je ob tem zanimalo, ali je že njen horoskop nakazoval njeno nesrečno življenje in prezgodnjo smrt.

Slavna pevka Whitney Houston, ki je umrla v soboto popoldne v Los Angelesu, se je rodila 9. avgusta leta 1963 ob 20.55 v Newarku. Rojena je bila v znamenju leva, luno pa je imela v bojevitem ovnu. Gre za kombinacijo, ki sicer obljublja močno življenjsko silo in obilo entuziazma. Slovenska astrologinja Ema Kurent se zato na svojem blogu sprašuje: Zakaj je morala Whitney umreti tako mlada? Kaj je v njenem horoskopu še nakazovalo na njeno nesrečno življenje in prezgodnjo smrt?

Kurentova je tako izdelala Whitneyjino natalno karto, ki kaže, da je bil njen ascendent ribi, ki predvideva iznajdljivost, vendar preobčutljivost pri ljudeh. Poleg tega imajo ti ljudje šibko voljo in se težko uprejo drogam, alkoholu in drugim oblikam pobega, kar jih lahko vodi v samouničenje. Temu se sicer lahko uprejo ob pomoči močnega vladarja, vendar, če je planet šibek, prepogosto končajo kot žrtve. Njen vladar je bil sicer Jupiter in z luno v ovnu obetata dolgo življenje, razen v primeru, ko je Jupiter retrograden, kar je pri Whitney tudi bil. To pa povzroča šibkost in nezmožnost delovanja. In glede na to, da je bil njen Jupiter retrograden vse njeno življenje, lahko s tem pojasnimo marsikateri vidik njenega življenja. Pevka je tudi sama že nekoč povedala, da predstavlja sebi največje zlo. "Ali sem si najboljša prijateljica ali najhujša sovražnica," je priznala.

Slavno pevko so našli mrtvo v losangeleškem hotelu v kadi pod vodo, kar je po mnenju slovenske astrologinje v skladu z njenim Neptunom v osmi hiši, v vodnem škorpijonu. Ob tem tudi poudarja, da je umrla v miru, na kar nakazuje njen trojni ciklus. Njene natančnejše ugotovitve si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 2
  • babi 13:46 14.februar 2012.

    Če bi to napovedala ga. Kurent pred njenjo smrtjo, bi ji še verjela....????

  • stela 10:14 14.februar 2012.

    No po vsem tem, ar zadnje dni piše o Whitney, pa res ni težko bit astrolog:)