Magazin > VIP
29 ogledov

Whitneyjina svakinja kritizirala Oprah

Oprah Winfrey, Bobbi Kristina Youtube
Nekdanja svakinja preminule pevke Whitney Houston meni, da se je Oprah Winfrey pred kratkim v svoji oddaji s pevkino edinko pogovarjala prekmalu po materini smrti 11. februarja.

"Celoten intervju je bil nekoliko skrb vzbujajoč," je nedavni obisk Bobbi Kristine v pogovorni oddaji Oprah Winfrey komentirala bivša svakinja preminule pevke Whitney Houston, Monique. "Bilo je prezgodaj izpostaviti Bobbi Kristino v medijih. Sama sem izgubila mamo in vem, da je to velika travma. In resnično mislim, da je potreben čas, da se to zaceli." Poleg tega tudi meni, da bi morali v primeru pevkine smrti nehati iskati krivca in se osredotočiti na žalovanje.

Whitneyjina edinka je v intervjuju Oprah priznala, da je duh njene pokojne matere ves čas z njo."Slišim njen glas, kako se pogovarja z mano. 'Tukaj sem, s tabo sem.' Vedno lahko čutim njeno prisotnost," je povedala.

Bobbi Kristina zaročena?

Bobbi Kristina Whitney Houston | Avtor: twitter.com twitter.com
Bobbi Kristina pa naj bi te dni naredila tudi korak naprej v svoji zvezi z 22-letnim Nickom Gordonom, Whitneyjinim skrivnim sinom ki ga je pevka vzgajala kot svojega. Nick naj bi jo namreč 10. marca zaprosil, na kar naj bi pristala. "Krissy pravi, da je Nick edini človek na svetu, ki ji verjame. Zelo sta povezana," pravijo njuni prijatelji. Nick je sicer pred kratkim na svojem Twitter profilu komentiral medijska ugibanja o tem, da je njuna bratska ljubezen prešla v romantično. "Da, zbližala sva se, pa kaj potem!"

Ob novici o njuni zaroki pa se je pojavilo kar nekaj dvomljivcev, ki menijo, da je Bobbi še vedno v zelo ranljivem stanju po materini smrti in le obupano išče nekoga za oporo. "Če bi jo zares ljubil, bi se umaknil od zaroke in bil le njen prijatelj," je prepričan neimenovani vir. Poleg tega se njeni bližnji tudi bojijo, da ga je k temu dejanju premamilo dejstvo, da je Bobbi postala pevkina edina dedinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.