Magazin > VIP
11 ogledov

Will in Jada "sita pretvarjanja"

Will Smith, Jada Pinkett Flynet
Njunemu zakonu naj bi bili šteti dnevi, saj jima je dovolj življenja v laži.

Govorice o težavah v zakonu Willa Smitha in Jade Pinkett Smith so se prvič pojavile že avgusta, ko naj bi se igralka zapletla z Marcom Anthonyjem. Kasneje sta sicer tako Will kot Jada govorice o razhodu zanikala, zdaj pa revija Star navaja, da so njunemu 14-letnemu zakonu vsekakor šteti dnevi. "Neskončni prepiri, Willove nočne zabave s prijatelji in spanje v ločenih spalnicah so povzročili, da par živi dve ločeni življenji," je povedal vir. "Že dolgo se pretvarjata, vendar nočeta več živeti v laži," še dodaja o zakoncih, ki naj bi končno prišla do meje.

"Will in Jada sta končala," je prepričan tudi neki drugi vir, ki je zatrdil, da se pretvarjata le zato, ker se bojita, da bi ločitev vplivala na njuni karieri. "Poskušala sta urediti zadeve, vendar je na začetku novembra prišlo do vrhunca, ko sta imela res velik prepir. V javnosti si nadeneta lepo masko, za vrati pa se prepirata kot mačka in pes," je še razkril. Will, ki naj bi številne noči preživljal v ločeni spalnici, "čuti, kot da za druge živi v laži, vendar se zaveda, da se mora to končati. Ne moreta se več pretvarjati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.