Magazin > VIP
17 ogledov

Will je najvplivnejši

Žurnal24 main
Will Smith letos ni v igri za oskarja, je pa zato po mnenju revije Forbes trenutno najvplivnejši zvezdnik.

Izmed 1400 igralcev je Will Smith edini prejel najvišjo oceno, "popolno 10". Člane zabavne industrije po vsem svetu so pri reviji prosili, naj igralce med drugim ocenijo glede na njihov prispevek v filmih, privlačnost za vlagatelje, vpliv na distribucijo in obisk v kinodvoranah.

Smithov produkcijski partner Rick Alvarez se strinja z rezultati. "Will Smith je edinstven, saj je eden redkih, ki bo pritegnil ljudi samo z imenom. Ni pomembno za kakšen žanr gre, samo ime v občinstvu vzbuja zaupanje, da bodo dobili nekaj zabavnega, pa naj si bo akcija, komedija ali drama," meni Alvarez.

Drugo mesto so si razdelili trije igralci in ena igralka, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt in Angelina Jolie. Med deseterico najdemo še Toma Hanksa, Georgea Clooneyja, Denzla Washingtona, Matta Damona in Jacka Nicholsona. Drugo žensko na seznamu, Julio Roberts, najdemo na enajstem mestu, na 16. mestu pa ji kot naslednja ženska sledi Meryl Streep. Med trideseterico pa od igralk najdemo samo še Avstralko Nicole Kidman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.