Magazin > VIP
22 ogledov

"Will Smith je egomanijak"

Princ z Bel Aira, Will Smith Facebook
Prvotna "teta Vivian" iz serije Princ z Bel Aira je pojasnila svoje razloge, zakaj se ni udeležila nedavnega ponovnega srečanja ekipe – še vedno ne prenese Willa Smitha.

Igralka, ki je upodobila prvotno teto Vivian v seriji Princ z Bel Aira, Janet Hubert se ni udeležila nedavne večerje, na kateri so se zbrali igralci te priljubljene komične serije iz 90. let prejšnjega stoletja. Janet je namreč še vedno jezna, ker so jo leta 1993 sredi snemanja serije odpustili, za kar krivi Willa Smitha, ki je v omenjeni seriji odigral glavni lik. "Nobenega ponovnega snidenja ne bo, ker ne bom nikoli počela ničesar s tepcem, kot je Will Smith," je svoje razloge za odsotnost utemeljila igralka, ki od njega pričakuje opravičilo, in dodala: "Še vedno je egomanijak."

Janet, ki jo je v njeni vlogi nasledila Daphne Reid, meni, da so jo iz serije odpustili, ker se ni želela prilizovati zvezdniku, medtem ko on zatrjuje, da je bil za to kriv njen odnos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.