Magazin > VIP
23 ogledov

Will Smith se ločuje

Will Smith in Jada Pinkett Smith
1/10
Žurnal24 main
Konec je še enega hollywoodskega zakona. Igralca Will Smith in Jada Pinkett Smith sta sporočila, da se po 13 letih zakona ločujeta.

Kot strela z jasnega je v javnost prišla novica o koncu še enega hollywoodskega zakona. Po Jennifer Lopez in Marcu Anthonyju sta se za ločitev odločila tudi Will Smith in Jada Pinkett Smith, ki sta še pred nekaj tedni dajala vtis srečnega para.

Kaj je razlog za konec njunega zakona, zaenkrat še ni znano, bo pa to za Willa že drugi zakon, ki se ni obnesel. Leta 1995 se je ločil od Sheree Zampino, s katero sta bila skupaj tri leta. V njunem zakonu se jima je rodil tudi sin, Willard Christopher Smith, ki je zdaj star 18 let, z Jado pa ima dva otroka, 13-letnega Jadena in desetletno Willow.

Zvezdnika novice o ločitvi še nista komentirala, se je pa oglasil njun bližnji prijatelj, ki je vse skupaj zanikal. "Ni res, da se ločujeta, to je navadno sranje," je povedal in dodal, da jima gre "čisto dobro".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.