Magazin > VIP
10608 ogledov

Will Smith sprejel pomembno odločitev

will smith Profimedia
Filmski igralec Will Smith je sporočil, da izstopa iz Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti.

Po incidentu na letošnji podelitvi oskarjev, ko je komiku Chrisu Rocku prisolil klofutu, ker se je ta norčeval iz njegove soproge Jade Pinkett Smith, je igralec sporočil, da izstopa iz Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti.  "Izstopam iz članstva Akademije filmskih umetnosti in znanosti in bom sprejel vse druge posledice, ki se bodo upravnemu odboru zdele ustrezne. Za spremembe je potreben čas in zavezan sem, da bom zagotovil, da ne bom nikoli več dovolil, da nasilje zamenja razum," je sporočil Smith.

Njegov odstop so sprejeli, je potrdil predsednik akademije David Rubin. Upravni odbor akademije je sprožil disciplinski postopek proti Smithu, ki je po incidentu prejel oskarja za najboljšo moško glavno vlogo. Sankcija izključitve po disciplinskem postopku sicer sedaj več ni možna, akademija pa naj bi imela na voljo še dodatne sankcije, ki jih ni objavila.

Rock po dogodku ni želel vložiti kazenske ovadbe proti Smithu. Smith se je Rocku in akademiji ter gledalcem že opravičil, Rock pa incidenta še ni javno komentiral. Napovedal je, da bo o tem v prihodnje zbijal ostre šale.

Njegova odločitev za izstop ne pomeni, da ga na bodočih podelitvah filmske nagrade oskar ne bomo več videli, prav tako to ne pomeni, da bo moral vrniti oskarja, ki ga je v nedeljo prejel.

 

Komentarjev 2
  • tomaz696 23:33 02.april 2022.

    Vedno je bil drekac..

  • Tammy_Khang 11:29 02.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎