Magazin > VIP
15 ogledov

William, Harry in Pippa žurali brez Kate

Pippa Middleton
1/6
Reuters
Preteklo soboto so se princ William, princ Harry in Pippa Middleton udeležili poroke prijateljev, a na veselem dogodku je manjkala najbolj zaželena mamica ta hip, Kate Middleton.

William, Harry in Pippa so bili svatje na poroki prijateljev Jamesa Meada in Laure Marsham, ki sta si večno zvestobo obljubila v Norfolku. Veselega dogodka bi se morala sicer udeležiti tudi Kate, a se je zadnji trenutek odločila, da bo ostala doma pri malem Georgeu. "Kate še vedno doji, zato si ni mogla privoščiti, da bi bila ves dan odsotna. Zelo si je želela iti, a žal je bilo to nemogoče," je za časnik Us Weekly povedal vir blizu Middletonovih.

Novopečena mamica je tako uživala doma ob svojem sinu, kasneje pa so jo opazili med nakupovanjem otroških stvari v bližnjem nakupovalnem centru.

Medtem pa sta bila princ William in njegov brat Harry v smokingu prava paša za oči na poroki, nič manj zapeljiva ni bila niti Pippa, ki je nosila elegantno obleko v modrem odtenku s šik klobučkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.