Magazin > VIP
14 ogledov

William in Catherine odhajata čez lužo

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Mladoporočenca William in Catherine bosta poleti obiskala Kanado in Kalifornijo. Obisk v Kanadi bo njun prvi uradni obisk, odkar sta konec aprila skočila v zakonski jarem.

Par bo na obisku v Kanadi od 30. junija do 8. julija, v Kaliforniji pa od 8. do 10. julija. 28-letni William, ki je drugi v vrsti za britansko krono, je že obiskal ZDA, a nikoli v okviru uradnega obiska. Za 29-letno Catherine pa bo to prvi obisk ZDA. Iz prinčeve uradne londonske rezidence, palače St. James, so sporočili, da bodo podroben program obiska vojvode in vojvodinje cambriške objavili kasneje.

 

kraljeva poroka, William, Kate Middleton, oltar | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Med obiskom v Kanadi bosta mladoporočenca obiskala Alberto, Severozahodni teritorij, Otok princa Edvarda, Quebec in prestolnico Ottawo. Skupno bosta na poti deset dni, kar bo najverjetneje velik zalogaj za Catherine, ki je doslej sodelovala le pri enodnevnih kraljevih obveznostih.

Medeni tedni še vedno skrivnost

Po poroki 29. aprila, ki si jo je po televiziji ogledalo okoli dve milijardi ljudi, na londonskih ulicah pa okoli milijon ljudi, je par konec tedna preživel na neznani lokaciji v Veliki Britaniji, nato pa sta se vrnila na otok Anglesey na severu Walesa, kjer je princ v službi kot pilot pri kraljevih zračnih silah. Par naj bi v bližnji prihodnosti odšel še na medene tedne, vendar pa britanski dvor ni razkril datuma in kraja. Po poročanju britanskih medijev naj bi odšla na Sejšele.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.