Magazin > VIP
91009 ogledov

William in Harry: Tako živi njuna polsestra

laura lopes
1/3
Profimedia
Vojvodinja Camilla ima dva otroka, sina in hčerko.

Soprogi prestolonaslednika Charlesa, Camilli, sta se v zakonu z oficirjem Andrewom Parkerjem Bowlesom rodila dva otroka. Sin Tom je star 47 let in si je imel ustvaril kot kulinarični kritik. Javnost ga dobro pozna, saj redno nastopa v kuharskih oddajah. Hči Laura Lopes pa se je umaknila iz javnosti. 44-letnica je med drugim študirala umetnostno zgodovino in je zelo cenjen in znan obraz londonske umetniške scene, saj je leta 2005 ustanovila galerijo Eleven Gallery, vodi pa tudi galerijo The Space Gallery.

Laura je poročena s Harryjem Lopesom, nekdanjim modelom za spodnje perilo, med drugim je delala tudi za blagovno znamko Calvin Klein. Par ima tri otroke, sinčka Gusa in Louisa ter hčerko Elizo. Kraljeva družina je otroka vojvodinje Camille sprejela z odprtimi rokami. Laura je bila povabljena tako na poroko princa Williama kot tudi na poroko princa Harryja. 

 

Komentarjev 3
  • Janez_53 14:12 14.februar 2022.

    Avtorica članka se očitno ne spozna najbolje na sorodstvena razmerja! Če se je Charles poročil s Camillo, ne morejo otroci vsakega od njih, ki nimajo nobenega skupnega starša po krvi, postati kar polbratje oz. polsestre!

  • Tatjana Ha 07:43 07.februar 2022.

    Ne more biti polsestra , ker nimajo niti kaplje iste krvi ne po mami ne po očetu!

  • mina6 16:20 06.februar 2022.

    TO NI NOBENA POLSESTRA!!! SPLOH NISO V SORODU! NJENA MAT JE PAČ NJUNA MAČEHA, TO JE VSE!!!