Magazin > VIP
82188 ogledov

William in Kate: Bosta končala kot Karel in Diana?

princ william, kate middleton Profimedia
Ta stvar Williama zelo jezi.

Je William ljubosumen na Kate? Ne bi bilo prvič, da bi valižanskega princa razjedala zavist, ker je žena bolj popularna od njega ...

Ko je bil kralj Karel poročen z Diano, je bil menda zaradi ženine priljubljenosti besen kot ris. Ko sta se udeleževala javnih dogodkov, je večina prišla pozdravit Diano, kar je bil velik udarec za njegov ego. Konec koncev je bil on tisti, ki bo nekoč kralj. Je William podedoval to očetovo lastnost?

Roya Nikkhah, poznavalka dvora, je v šovu „The Royal Beat“ povedala: "Karel je bil vedno jezen, ko ga je Diana zasenčila. To se je dogajalo ves čas. Williama pa veseli, da so ljudje navdušeni nad Catherine." A Willa kljub temu zelo jezi ena stvar. "Moti ga, kadar ga izrežejo iz fotografij. Pogosto se zgodi, da se skupaj udeležita nekega dogodka, naslednji dan pa mediji zgodbo na naslovnici predstavijo tako, kot Williama ne bi bilo tam."

To sicer niso prve govorice o izpadih ljubosumja na dvoru. Pred kratkim se je pisalo, da Katina priljubljenost "skrbi" tudi Karla in Camillo.

Kakor koli že, Williamu predlagamo, naj se naslednjič tesneje stisne k ženi, pa ga mediji ne bodo mogli izrezati iz posnetka. 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:29 04.junij 2023.

    Tudi ta članek je lep dokaz, da so največja rak rana sodobne družbe rumeni mediji, ki so prisiljeni za preživetje prirejati ali pa kar izmišljevati si na tisoče podobnih zgodbic!

  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 10:02 04.junij 2023.

    Uf, za Pulitzerja...