Magazin > VIP
10 ogledov

William in Kate glavni zvezdi na rdeči preprogi

BAFTA, princ William, KAte Middleton
1/23
EPA
Vojvoda in vojvodinja cambriška sta bila prav gotovo glavni zvezdi na včerajšnjem dogodku, ki ga je organizirala Britanska akademija za film in televizijo.

Vojvoda in vojvodinja cambriška, ki sta na tridnevnem obisku v ZDA, sta se včeraj zvečer v Los Angelesu udeležila svečanega dogodka Brits to Watch, ki ga je organizirala Britanska akademija za film in televizijo (Bafta). William je namreč od lanskega februarja predsednik akademije, dogodek pa je bil namenjen 42 vzhajajočim britanskim zvezdam.

 

Williama in Kate je pričakalo na stotine kričečih oboževalcev ter eksplozija fotografskih bliskavic. Novopečena vojvodinja je na rdeči preprogi sijala v bledovijoličasti obleki modnega oblikovalca Alexandra McQueena, nosila pa je uhane, ki jih je dobila na izposojo od kraljice. Ob njej je bil William v klasičnem črnem smokingu. "V smislu pristne zvezdniške vrednosti sta William in Kate največji zvezdi na svetu," je izjavil CNN-ov voditelj Piers Morgan, ki je bil med povabljenimi gosti. "Vpliv, ki ga imata na Hollywood, v katerem živijo največje zvezde na svetu, vam kaže, da je to res."

Čast sedeti pri mizi s kraljevim parom je med drugim pripadla Nicole Kidman, Barbri Streisand in njenemu možu Jamesu Brolinu. Na listi gostov, ki so morali za mizo odšteti kar 25 tisoč dolarjev, pa so bile tudi hollywoodske zvezde, kot so Jennifer Lopez, Blake Lively, Elizabeth Moss, Marie Louise Parker, Jason Bateman, Elizabeth Banks, Jack Black, Tom Hanks in Rita Wilson, Chris Evans ter mnogi drugi. Izkupiček od dogodka bo šel v sklad za štipendije Bafte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.