Magazin > VIP
19 ogledov

William in Kate izdala zaročni fotografiji

Med blagoslovom bosta morala ženin in nevesta tudi poklekniti. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Princ William in Kate Middleton sta izdala uradni zaročni fotografiji.

Kljub temu, da sta zaročni fotografiji Williama in Kate uradni, je bodoča princesa vztrajala pri tem, da si sama izbere oblačila, si uredi pričesko in se naliči, so sporočili s kraljevega dvora. Neimenovani vir je za Daily Telegraph dejal, da je bilo fotografiranje izjemno zabavno.

"Vse je bilo zelo sproščeno, fotografiranje pa se je končalo v dveh urah. William je Testina izbral zaradi številnih razlogov, med drugim tudi zaradi svojega očeta, ki je fotografa velikokrat poklical," je dodal vir. Fotograf naj bi prav tako večkrat fotografiral pokojno princeso Diano.

"Zelo sem vesel, da lahko sodelujemo pri tem zgodovinskem trenutku, ki ga je čakal ves svet. Oba sta kar cvetela od sreče. Še nikoli nisem občutil tolikšne radosti, kot ko sem ju videl skupaj," je Testinovo izjavo objavila Buckhingamska palača.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Na majicah prepovedana
Javnost pa je razočarala novica, da sta William in Kate prepovedala, da bi njuni fotografiji uporabili za tisk na majicah in ostalih poceni spominkih. Par je zahteval, da se fotografiji uporabita le na "trajnih in bistvenih" spominkih, med katere sodi porcelan, kozarci in podobno.

Obleka naprodaj na eBayu
Bela obleka, ki jo na zaročni fotografiji nosi Kate, je že pristala na spletnem dražbenem mestu eBay, kjer jo uporabniki lahko kupijo za 214 evrov. Enako obleko so pred tednom dni prodajali za 118 evrov. Prvotna cena je bila 190 evrov, ker je bila del lanskoletne jesensko/zimske kolekcije Reiss in je ni več mogoče kupiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.