Magazin > VIP
12 ogledov

William in Kate narazen za božič

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Princ William in Kate Middleton sta zaradi njegovih službenih dolžnosti morala preživeti božič narazen.

Princ William in Kate Middleton se pripravljata na skupno zakonsko življenje, vendar sta letošnji božič morala preživeti narazen. 28-letna golobčka sta božični dan preživela vsak na svojem koncu, ker se je William prostovoljno javil v helikoptersko reševalno ekipo v Severnem Walesu, Kate pa je preživela praznik s svojimi starši v Berkshiru v Angliji.

 

Vendar silvestrovo nameravata preživeti skupaj. William je namreč prost do konca praznikov in se odpravlja na posestvo Sandringham v Norfolku, kjer je zbrana kraljevska družina. Če se mu bo pridružila tudi Kate, bo to prvič, da bo tam s kraljico in širšo družino. To so pomembni trenutki za najbolj priljubljen angleški parček.

 

Kraljica v svojem uradnem božičnem nagovoru sicer ni omenjala vnuka in Kate, je pa canterburyski nadškof Rowan Williams, ki ju bo poročil aprila naslednje leto, rekel, da obstajajo "razlogi za praznovanje“, ker bi si moral vsak par želeti "začeti dogodivščino krščanske poroke.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.