Magazin > VIP
19 ogledov

William in Kate našla nov dom

Ko bosta v Londonu, bosta bivala v palači, kjer je William preživel večino otroš Žurnal24 main
Mladoporočenca William in Catherine sta si v Londonu našla stalno bivališče.

Preselila se bosta namreč v stanovanje v Kensingtonski palači v Londonu. Do zdaj sta se princ in vojvodinja zatekla v stanovanje v Clarence House, kjer je bival William s svojim bratom Harryjem, očetom princem Charlesom in njegovo soprogo Camillo.

Nov dom, ki je zelo primeren za druženje in zabave s prijatelji, pa utegne biti začasen, saj v njem ni veliko prostora. Ima namreč le dve spalnici, kar pa ne bo dovolj, ko bosta dobila naraščaj. "Še vedno premlevata številne možnosti za dolgotrajno bivanje. Njun glavni dom še vedno ostaja hiša na otoku Anglesey, njuna pisarna pa v palači sv. Jamesa," je sporočil njun predstavnik.

Najverjetneje se bosta v svoj novi dom preselila konec junija ali na začetku julija. Pred tem bodo stanovanje tudi prenovili. Že petnajst let ni bilo obnovljeno, že kar nekaj časa pa je prazno, je še povedal vir blizu dvora.

V omenjeni palači pa je bivala tudi princesa Diana. V stanovanjih osem in devet, ki sta bili združeni, je William preživel velik del otroštva. Prostorne sobe in hodniki ter odlična osvetljava pa so idealni za odraščanje otrok, še pravijo viri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.