Magazin > VIP
18 ogledov

William in Kate ne bosta imela služabnikov

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Princ William in njegova zaročenka Kate ne nameravata najeti nobenih služabnikov ter spremeniti svojega načina življenja.

Kraljevski par princ William in njegova Kate nimata namena zaposliti osebnega kuharja, butlerja ali kakršnegakoli drugega služabnika (razen kar se tiče varnostnikov) v svoji hiši s štirimi spalnicami, v kateri živita v Severnem Walesu. Tam bosta živela tudi po poroki 29. aprila letos.

Njuna odločitev je v precejšnjem nasprotju z življenjskim stilom Williamovega očeta princa Charlesa, ki je znan po svojem obsežnem osebju. Vendar imata Kate in William rada preprosto življenje, kolikor se da in živita odmaknjeno v hiši, blizu Williamove baze Royal Air Force Valley, kjer bo nameščen še vsaj dve leti kot pilot helikopterja.

Na njunem domu je vir potrdil, da "nimata osebja in nimata niti načrtov, da bi to spremenila.“ Drugi vir še dodaja, da so opazili Kate "pri nakupovanju v trgovini Waitrose en dan. To ti lahko pove vse, kar je treba vedeti o tem, kako vodita življenje.“

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.