Magazin > VIP
25978 ogledov

William in Kate: Opazite napake na njuni praznični voščilnici?

kate, william, božična voščilnica Instagram
Kate in William sta objavila letošnjo praznično voščilnico.

Prestolonaslednik William in njegova Kate sta že pokazala družinsko fotografijo, ki bo krasila letošnje praznične voščilnice. Gre za prelep črno-beli posnetek nasmejane družine, s katerim pa se je mojster fotošopa kar malce preveč poigral ...

Natančni komentatorji na spletu so opozorili na več napak. Največja napaka se je zgodila pri princu Louisu, ki je, vsaj tako je videti na prvi pogled, ostal brez sredinca. Pogled na noge pa razkriva kar dve napaki - gleženj princa Louisa je zvit, manjkata pa tudi dve nogi - Williamova in Katina.

Kljub temu se večina strinja, da je družina izbrala zelo posrečen posnetek. "Ta portret izžareva eleganco," je nekdo pripomnil, neki drugi komentator pa je dodal: "Lepa družina. Všeč mi je njihov stil - kavbojke in bele srajce."

Seveda so se tudi tokrat našli bolj kritični glasovi. "Je to božična voščilnica ali povabilo na pogreb?" se je oglasil eden od njih.

kate, william, božična voščilnica | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.