Magazin > VIP
32808 ogledov

William in Kate: V njunem zakonu ni vse rožnato

princ william, kate middleton Profimedia
William in Kate veljata za idealen par, a tudi v njunem zakonu kdaj zaškripa.

Britanski prestolonaslednik William je svojo ženo spoznal med študijem in zdi se, da boljše bodoče kraljice ne bi mogel izbrati. Kate je svoji nalogi popolnoma predana, tako kot tudi njunim trem otrokom Georgeu (9), Charlotte (7) in Louisu (4).

Mnogi v njima vidijo idealen par, a Tom Quinn, avtor knjige Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, trdi, da tudi v njunem zakonu ne sije vedno sonce.

Par se med drugim rad zbada z vzdevki. William naj bi ženo klical "Duchess of Dolittle" (vojvodinja, ki ne dela prav veliko, op. avt). Ta vzdevek se nanaša na kritiko kraljice Elizabete, da Kate pred poroko ni imela službe. Kate pa moža menda jezi s komentarji o njegovi pleši.

Kadar med njima izbruhne prepir, teh menda ni tako malo, pa oba pokažeta svojo drugo plat. "Njuni prepiri so grozni. Obmetavata se s predmeti," trdi Quinn. "Zdi se, da sta Kate in William mirni osebi, a ne vedno. Največji stres jima predstavlja to, da sta ves čas obdana z dvorjani."

Avtor pa ob tem dodaja, da se par po prepiru tudi zelo hitro pobota, čeprav je William "vročekrven". 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 09:32 21.april 2023.

    Pa dajte nehat s temi ''Royals'' že v otroštvu nevzgojeni...

  • 4krogci 07:02 21.april 2023.

    Sej ta zakon je tud zgolj in samo se ena farsa…sam spomnimo se, kako je ona kljub popolnim ocenam ponavljala en letnik, samo zato da imela moznost bit z njim pri predavanjih in posledicno ga ulovit. Ampak ja vse za ...prikaži več lagodno zivljenje in nazive! Cista kopija Camile!

  • zdrej 09:17 20.april 2023.

    V katerem zakonu pa je čisto vse ok?