Magazin > VIP
35 ogledov

William po očetovih stopinjah?

Kate je v Jordaniji preživela skoraj tri leta svojega otroštva in tam obiskovala Žurnal24 main
Princ William bo naredil enako napako, kot jo je njegov oče Charles. Poročil se bo namreč z napačno žensko.

Čeprav je princ William sveže zaročen s svojo izbranko Kate Middleton, je z britanskega kraljevega dvora mogoče slišati, da še vedno ljubi svoje nekdanje dekle Jecco Craig. Prijatelji 28-letnega princa se tako bojijo, da se bo še en zakon končal z ločitvijo, saj naj bi se s Kate poročil bolj iz dolžnosti kot pa prave ljubezni.

"Zgodovina se ponavlja, z enako tragičnimi posledicami," je povedal vir iz Buckinghamske palače. "Ponovil bo napako svojega očeta Charlesa, ki se je poročil s princeso Diano, čeprav je bila edina ženska, ki jo je ljubil, Camilla Parker-Bowles," je še dodal vir.

Stroške poroke bo kril princ Charles
Britanski davkoplačevalci si lahko oddahnejo, saj s kraljevo poroko ne bodo imeli večjih dodatnih stroškov. Ceremonijo in slavje bo namreč plačal ženinov ponosni oče, princ Charles, nekaj malega pa bo primaknila tudi kraljica Elizabeta II. Stroške Katine obleke pa boste krila nevestina starša, predvidevamo pa, da bo bodoča princesa obleko dobila zastonj. Kreatorji se za slavne neveste namreč naravnost grebejo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Brezglavega zapravljanja ne bo

Kot je sporočil Williamov tiskovni predstavnik, se mladi par dobro zaveda, da je v teh težkih časih treba varčevati. Oba sta namreč poudarila, da njuna poroka ne bo slovesen državni akt, kot je bila poroka princa Charlesa. Edini strošek, ki ga bodo s poroko imeli davkoplačevalci, bo plačilo varnostnih ukrepov. Kako visoki bodo stroški, še ni znano. To je namreč odvisno od števila slavnih svatov. In teh zagotovo ne bo manjkalo. Med drugim naj bi na poroko prišel ameriški predsednik Barack Obama.

Poroka v cerkvi Westminster Abbey?
Kate Middleton je na skrivaj obiskala najrazkošnejšo britansko cerkev Westminster Abbey, kar je takoj sprožilo številne govorice, da si bosta tam obljubila zvestobo do groba. Iz kraljeve hiše so sporočili, da je to realna možnost, a ne edina. William in Kate se bosta, preden sprejmeta odločitev, najprej posvetovala s svojo družino.

V tej katedrali sta se sicer poročila kraljica Elizabeta II. in princ Philip, v njej pa se je odvijala tudi žalna slovesnost ob smrti princese Diane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.