Magazin > VIP
5 ogledov

William se je bal žensk

princ William EPA
Avtorica Penny Junor je v knjigi Prince William - Born to be King (Princ William – rojen za kralja) opisala ljubezen med Williamom in Kate.

Kot trdi, se William v temnolasko ni zaljubil na prvi pogled. Kate je bila na fakulteti St. Andrews le ena "od mnogih deklet v kašmirju". Nekatere sošolke naj bi jo zbadale, ker se je raje kot žurom posvečala knjigam. Kate pa se ni izogibala le alkoholu, ampak tudi ličilom. Imeli so jo za sramežljivo in ranljivo, pravi Junorjeva.

V tistem času je bil v družbi deklet sramežljiv tudi William. "Enkrat se je pri meni znašel v družbi sedmih punc. Njegova telesna govorica je bila zelo jasna. William se je ves čas zapiral," se spominja eden od Williamovih profesorjev.

V Katini družbi pa se je princ počutil odlično. Imela je fanta in Williamu ni dajala občutka, da jo zanima več kot le prijateljstvo. V drugem letniku pa sta se zbližala. Kljub mladi ljubezni pa se William ni odrekal divjemu študentskemu življenju. V tretjem in četrtem letniku sta se William in Kate skupaj z dvema prijateljema preselila v skupno stanovanje. Čez nekaj časa pa so nastopile težave. William namreč ni bil prepričan, da bo lahko ljubil le eno žensko. Leta 2007 sta se zato razšla. Kate za princem ni dolgo žalovala. V oblekah, ki so več odkrivale kot zakrivale, je bila redna gostja zabav po vsem Londonu. William je hitro spoznal, da ga Kate ne bo čakala, zato jo je prosil, naj ga vzame nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.