Magazin > VIP
19 ogledov

William sinu izbral kontroverznega botra

princ William Reuters
Princ William se je odločil, da bo njegov dolgoletni prijatelj Guy Pelly postal eden od botrov njegovemu sinu Georgeu. Sicer pa naj bi imel mali princ v skladu s kraljevo tradicijo kar šest botrov.

Guy Pelly, prvi, ki so ga uradno imenovali za botra princa Georgea, ima sicer kontroverzno preteklost. Nekoč je bil namreč lastnik nočnega kluba Mahiki in je znan po organizaciji divjih zabav, trenutno pa se sooča s tožbo zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Sicer pa je že dolga leta bližnji prijatelj princa Williama in njegovega brata Harryja, zato je povsem logična izbira za botra. "Guy je zelo diskreten in dober prijatelj princa Williama. Ima kvalitete, ki jih hoče princ prenesti na svojega sina," poroča časnik The Sun.

Pričakuje se, da bosta botra postala tudi princ Harry in Katina sestra Pippa Middleton, ter prijatelji kraljevega para James Meade, Alicia Fox-Pitt in Thomas van Straubenzee.

Malega princa Georgea naj bi krstili v jesenskih mesecih, temu pa naj bi sledila velika družinska zabava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.