Magazin > VIP
9205 ogledov

William šokiran: Harry in Meghan sta šla predaleč

princ william, princ harry Profimedia
Nespoštljiva do kraljice?

Z britanskega dvora so pretekli teden sporočili, da se Harry in Meghan ne bosta vrnila v svojo "staro službo“. Ostajata v ZDA, kjer se bosta posvečala svojim projektom, kraljeve odgovornosti pa bo morala kraljica preložiti na druge člane monarhije.

Njuna odločitev pa ima posledice. Kraljica, ki je sicer poudarila, da zakonca Sussex kljub vsemu ostajata ljubljena člana družine, je paru odvzela vsaj kraljeva pokroviteljstva, Harryju pa tudi vse častne vojaške nazive, kar je princa menda močno prizadelo. 

Da mu ni vseeno, lahko razberemo tudi iz izjave, ki sta jo Meghan in Harry podala po uradnem sporočilu z dvora. Preko svojega tiskovnega predstavnika sta kar malce užaljeno sporočila, da je njuno delo v preteklem letu pokazalo, da ostajata zvesta odgovornostim, ki ju imata do Velike Britanije, in da organizacijam, ki sta jih predstavljala, še naprej ponujata podporo, in to "ne glede na uradno vlogo“. 

Njune besede so menda razburile nekatere člane dvora, še zlasti Williama, ki se mu zdi bratovo vedenje nadvse žaljivo do kraljice, ki je zanj pokazala veliko razumevanja. Vojvoda Cambridgea naj bi bil zaradi izjave žalosten in šokiran. "Kraljici ne oporekaš. To se preprosto ne počne,“ je vir povedal britanskim medijem.

Komentarjev 3
 • mirror 10:19 23.februar 2021.

  Kdo pri zdravi pameti bi se odrekel lepemu življenju brez dela, ki mu ga nudi kraljevska družina in država. Samo ženski, ki se ni vklopila na dvoru to uspe, da prepriča moškega.

 • mirror 10:15 23.februar 2021.

  Harry se je zaradi prepirljive ženske skregal z belim kruhom in s svojo družino, ki ga mu je nudila. Ženska ga je ovila okoli prsta.

 • Avatar MS
  MS 10:01 23.februar 2021.

  Harry in Meghan kapo dol! Imata jajca da sta ubrala svojo pot in se utrgala s ketne parazitskemu dvoru! Odrekla sta se apanažam in sama skrbita za preživetje! Bravo!