Magazin > VIP
37 ogledov

William svoji Kate te velike želje noče izpolniti

kate middleton
1/4
Profimedias
Vojvodinja Catherine na javnih prireditvah zamišljena in potrta.

Britanska vojvodinja Catherine je na javnih prireditvah vedno v središču pozornosti. Mediji ocenjujejo in analizirajo vse, kar je z njo povezano. Tako so opazili, da je bila na nedavnih dogodkih kar nekajkrat nejevoljna. Nasmeh ji je izginil z obraza, njene oči so bile brez žara, piše Neue Welt, ki trdi, da pozna razlog za Katino žalost.

Temnolaska naj bi si želela še enega otroka, a je William odločno proti, saj se zelo boji za ženo. Kate je imela namreč med obema nosečnostma hude težave. Vojvodinja je morala celo v bolnišnico, saj je trpela za hudo obliko jutranje slabosti. Več tednov ni zapustila postelje, kar je posledice pustilo tudi na njenem soprogu, ki tega stresa še vedno ni pozabil, zato Kate želje po tretjem otroku ne namerava izpolniti.

Par ima sina Georgea in hčerko Charlotte.

Komentarjev 7
  • tecumseh_1975 08:57 11.november 2015.

    ko bo stara bo zgledala ko una Čarlijeva Kamila. Glede na to da mata že zdaj težave, ga bo pa 99% tud pila kot Kamila.

  • Marta Jezernik 15:08 10.november 2015.

    Lepo je, da je visoka gospa, tako MATERINSKA!!!Svet bi bil boljši, če bi bilo več takih žena.

  • 4krogci 13:40 07.november 2015.

    haha še prepisala se je na drugo šolo, sam da bi ga ujela in evo zdej jamra da ji to ne paše pa uno ji ne paše. tem ženskam ni nikoli nič prou.sssam novinarji al niste par tednou nazaj pisal ...prikaži večl da je spet noseca??? kako je pol lahko zdej zalostna da ji noče nardit otroka???Ta je bl tko slabe volje k čaka kdaj jo bo kdo pospravu, kot so nardil z Diano! Una stara coprnica je usega zmožna!