Magazin > VIP
6018 ogledov

Williama bi lahko ujezil izbor Harryjeve fotografije

archwell
Meghan in Harry med prazniki objavila spletno stran za svojo dobrodelno fundacijo.

Stran fundacije zakoncev Sussex, Archewell, je dobila spletno stran. "Sem sin svoje mame in jaz sem mama najinemu sinu. Skupaj vama predstavljava Archwell,“ je par zapisal na prvi strani, na kateri sta tudi dve fotografiji – mala Meghan s svojo mamo Dorio in Harry na Dianinih ramenih. 

Strokovnjak za kronane glave, Phil Charles, meni, da Williama stran verjetno skrbi. "Mislim, da bo William rahlo zaskrbljen, če bo Harry, ne da bi se z njim prej posvetoval, Diano uporabljal za svoje dobrodelne in komercialne podvige. Ne verjamem, da bo vesel, če bo Harry izrabljal ikonični status njune mame. Pomembno je tudi to, da se je Harry opisal kot mamin sin in svojega očeta ni niti omenil,“ je povedal Charles.

Na spletnem mestu bodo zbrani vsi njuni bodoči projekti, kot sta Archewell Productions in Archewell Audio. "Pri Archewellu s pomočjo moči sočutja poganjamo sistemske kulturne spremembe,“ sta Meghan in Harry opisala poslanstvo svoje fundacije, ki se lahko že pohvali z večmilijonskimi pogodbami z Netflixom in Spotifyem. "Ker sva videla najboljšo plat človečnosti, sva izkusila tudi sočutje in prijaznost – od najinih mater kot tudi od tujcev. V prisotnosti strahu, težav in bolečine na to pozabljamo. Skupaj lahko izberemo pogum, zdravljenje in povezanost,“ še piše na njuni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.